Zamknięty
Strona: « < ... 488 489 490 491 492 493 494 495 496 > »
Autor | Post |
---|---|
#7366 15 wrz 2013, 21:12
|
|
Handlarz organów
![]() Dołączył: Maj 2008
|
|
#7367 16 wrz 2013, 12:25
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
EQ2: achie 411 (+1), quests 2738 (+3)
LOTRO: Vol. I Book X Chapter 6 - jak sie okazalo, nowa Krolowa nie proznowala, udala sie wraz z palantirem do starozytnego miasta Annuminas. Trzeba bylo podazyc tam za nia. Jak sie okazalo, elfka od wiekow sluzyla Sauronowi, byla odpowiedzialna za upadek Fornostu i tylko polaczone sily Wolnych Ludow sprzed wiekow powstrzymaly ja. Teraz powrocila i jesli uda sie jej odnalezc jeden z pomniejszych pierscieni, cala Polnoc wpadnie w jej rece. A zeby odnalezc pierscien potrzebny jej byl palantir, ktorego z kolei moze uzyc wlasnie w Annuminas. Coz bylo robic, Camino raz jeszcze wybrala sie na polowanie na Angmarczykow. Dzieki sprawnie przeprowadzonej akcji udalo sie nawet schwytac jednego z jej dowodcow, Czarnego Numenoryjczyka (aczkolwiek dal sie zlapac tak glupio i w tak debilny sposob, ze az budzi to spore podejrzenia). Tej na torturach wyjawil, ze Krolowa postanowila sprzymierzyc sie z lokalnymi bad guyami - rabusiami krypt, dzikimi ludami i kergrimami (ufokami). Camino wyruszyla by przeszkodzic ambasadorom w zawarciu tych sojuszy. Festiwal za to przebiegl mi w miare sprawnie - wszystkie 4 koniki zdobyte, jest nawet szansa ze glowne deedy tez wykonam, choc na wszystkie fizycznie czasu nie wystarczy. ![]() ![]() |
#7368 16 wrz 2013, 21:45
|
|
Użytkownik
|
@Dzej
Przez ciebie mam ochotę wrócić do lotro ![]() Hotline miami padło, a przynajmniej główny wątek. Teraz tylko pograć w dodatkowe chaptery i może uda mi się poskładać tę historię do kupy ![]() ![]() |
#7369 17 wrz 2013, 12:34
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
|
#7370 17 wrz 2013, 20:16
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Sie 2008
|
Z ciekawosci obadalem dwa dni temu Might and Magic: Duel of Champions - karcianke online, mocno inspirowana M:TG, chociaz DoC jest zdecydowanie bardziej strategiczny, co akurat bardzo mi sie podoba. Pierwsze wrazenia swietne, w sieci jest sporo kodow udostepnionych przez tworcow gry na kilka dodatkowych boosterow i klejnotow (waluta premium, ale mozna ja zdobywac grajac, jak ktos nie chce nie musi nic placic) co ulatwia troszke start. Jak ktos lubi karcianki to polecam, sporo myslenia, a i karty ladne
![]() ![]() No i od dzisiaj pykam w GTA V. Jak na razie: wow. Od samego poczatku pokazuje jak bardzo IV byla uposledzona, tutaj mamy naprawde mase rzeczy do roboty, trenowanie postaci (jak w San Andreas z tego co ludzie mowia, nie wiem - nie gralem) i naprawde kapitalna historie i postaci (a misje poboczne to jeden wielki wtf?! xD np ). Czyzby najlepsza gra Rockstara ever? Zobaczymy, internet huczy, ze tak. _______________ |
#7371 19 wrz 2013, 8:58
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
LOTRO: Vol. I Book X Chapters 7-12 Camino wyruszyla by powstrzymac ambasadorow - niestety, mimo iz udalo jej sie ich pokonac, bylo za pozno, w 2 z 3 przypadkow wykonali juz swe zadanie - rabusie i dzikusy sprzymierzyli sie z Angmarem. Schwytany Czarny Numenoryjczyk nadal byl podejrzanie skory do wspolpracy i podal miejsca, w ktorych nastapi atak na Annuminas z nowymi silami. I faktycznie, dzieki jego wskazowkom, udalo sie Camino przybyc na wlasciwe miejsce i o wlasciwym czasie i odeprzec oba ataki ze stron nowych sojusznikow Saurona. Jasne bylo, ze Numenoryjczyk cos knuje i wszyscy ostrzegali przed jego zatrutym glosem. Mimo to Camino raz jeszcze udala sie za jego namowa do Annuminas, by pokonac innego z dowodcow Krolowej i odebrac mu pewien potezny mroczny artefakt. Kiedy i to sie powiodlo, Camino czekala wyprawa powrotna do Angmaru, gdzie Golodir dostarczyl jej zdobyty podczas swojego pobytu w Carn Dum specjalny material ktory chronil posiadacza przed zgubnym wplywem palantira. Festiwal przy okazji zakonczony, nie udalo sie zrobic wszystkiego, ale i tak jestem zadowolony ile mi sie w te 4 dni udalo wykonac.
Dostalem tez tydzien darmowego grania w Wowa, probuje sie wciagnac na nowo, ale cos mi to za bardzo nie idzie ;D. EQ2: lvl 79/74, quests 2750 (+12). ![]() ![]() |
#7372 20 wrz 2013, 15:10
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
|
#7373 21 wrz 2013, 9:30
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
|
#7374 22 wrz 2013, 5:17
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
Wygrałem w naszym stronkowym losowaniu Bastion od kypq i postanowiłem zobaczyć, czym się tak wszyscy zachwycają. Odpaliłem i... za jednym posiedzeniem dograłem do końca
![]() ![]() ![]() ![]() |
#7375 22 wrz 2013, 14:22
|
|
Użytkownik
|
![]() Wracam na piaski Mojave. Drugie podejście do Fallout: New Vegas, tym razem ze wszystkimi DLC. Planuję skupić się na laserach/plazmie i grać w to jak w FPSa, ignorując VATS. Spodziewam się, że będzie łatwo, dzięki Gunrunner's Arsenal. Polecacie jakieś mody, żeby uatrakcyjnić rozgrywkę? I co sądzicie o polskiej wersji językowej? W porządku jest? Czy od razu doinstalować angielską? Przedtem skusiłem się na Rogue Legacy, podzióbałem trochę, ale to nie na moje nerwy. Czterech bohaterów w grobie, każdy skonał przy pierwszym bossie. Ale koncept fajny. _______________ If you're good at something, never do it for free. |
#7376 22 wrz 2013, 18:39
|
|
Użytkownik
|
Ten tutaj: http://twofoldsilence.diogenes-lamp.info/2012/09/jsawyeresp-v51.html Po pierwsze poprawia niektóre błędy, po drugie utrudnia rozgrywkę (zwłaszcza w trybie Hardcore). Najlepiej jeżeli sam zobaczysz co zawiera "changelog". « Ostatnia zmiana: Red Hexapus, 22 wrz 2013, 18:45. » |
#7377 22 wrz 2013, 22:43
|
|
Użytkownik
|
A ja najprawdopodobniej jutro skończe Mass Effect 3
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: no i skończone, tyle że chyba źle mi się wgrał extended cut, bo ten epilog był jak w zwykłej wersji - czyli dziadoski ![]() ![]() ![]() _______________ « Ostatnia zmiana: Morrak, 23 wrz 2013, 20:09. » |
#7378 24 wrz 2013, 9:45
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
Jestem w srodku przeprowadzki na drugi koniec Polski, wczoraj spedzilem w pociagach 22 godziny, czeka mnie jeszcze jedna przejazdzka, wysylania kompa kurierem, slowem radosci po same uszy. Mimo to jakies delikatne postepy w graniu udalo sie zrobic. A po drodze pogralem znow w Valkyria Chronicles 2 na PSP i chyba sie wciagnalem. A Tales of Eternia chyba trzeba odpuscic, bo juz nic nie pamietam z fabuly. Troche szkoda, bo ladnych nascie godzin juz tam za mna.
UWO: odkrycia 1938-1943 WOW: +1 achievement ![]() ![]() ![]() ![]() |
#7379 25 wrz 2013, 12:25
|
|
Ojciec nieprowadzący
|
Przeprowadzka w toku, jutro z rana wyjazd. Komp jedzie kurierem, aż sie zdziwilem, bo 700 km od drzwi do drzwi tylko 16 zl bedzie mnie kosztowalo. Podejrzana sprawa. UWO: odkrycia 1944 Yangtze River, 1945 Samgule Sagi, 1946 Neijing Tu, 1947 Sancai - uwo nadaje sie doskonale do takiego grania z doskoku w srodku pakowania, stateczek rusza w trase, obserwuje go katem oka, a drugim wybieram ktore skarpetki lubie najbardziej i do plecaka
![]() ![]() |
#7380 27 wrz 2013, 9:10
|
|
Użytkownik
![]() Dołączył: Paź 2010
|
Dżeju a gdzie wybywasz? Kolejny quest z gildii czy może to jednak quest główny?
![]() Ja ostatnio się strasznie zdenerwowałem gdyż ktoś zhackował moje konto iTunes. Nic wielkiego tam nie znajdzie ale jednak sprawa jest irytująca, wie ktoś może czy można jakoś odzyskać konto? Z gier pogrywam namiętnie w Amalur, które osobiście bardzo mi się podoba. Xenoblade również ostatnio pogrywany i szczerze mówiąc przepraszam wszystkich użytkowników z którymi swego czasu wszedłem w dyskusję na temat Xenoblade, nie miałem racji. Pomijając przestarzałą grafikę(ale i tak bardzo klimatyczną i ładną jak na możliwości sprzętu) to rewelka gra |
Zamknięty
Strona: « < ... 488 489 490 491 492 493 494 495 496 > »
Forum JRK's RPGs działa pod kontrolą UseBB 1